Menu Sluiten

Isolerende Mortel


Isolerende mortel

Info over isolerende mortel.

Met isolerende mortel bedoelt men meestal een uitvullaag.

Een complete set van installaties voor het maken van mortel voor vloerisolatie bestaat uit de volgende zeven onderdelen: mengsysteem, stofafzuiging, maalsysteem, troffel linstallatie, pleistersysteem en hijssysteem. De ingrediënten van de mengsystemen zijn meestal cement, zand en water. Zij worden gecombineerd en tot een fijn poeder gemaakt. De ingrediënten van het stofzuigsysteem zijn grind, zand en cementpoeder. Om deze ingrediënten te krijgen moet u uw minimum twee handen gebruiken en ze dan op de grond gooien om ze te mengen.

Om een groter oppervlak beter te kunnen bewerken kunt u een machine gebruiken. De meest gebruikte machine vandaag is de troffelmachine. Om deze machine te installeren beweegt u de troffel over het gebied dat u wilt isoleren en tikt u op de trekker om de troffel los te laten. Er komt een fijne natte stroom cement, zand en water vrij, die vervolgens met de lucht en de zwaartekracht wordt vermengd om het fijne natte mengsel te verkrijgen dat vervolgens het beton afdicht.

Bij handmatige uitvoering moet het beton worden opgetild door het met de hand op te tillen met de hiel van de handpalm.

Zodra u tevreden bent dat de droge mortelinstallatie voor de helft klaar is, dan kunt u teruggaan naar de eerste ruimte in het gebouw en beginnen met het mengen van de droge ingrediënten tot het mortelmengsel. De mengfase is niet zo moeilijk als het beton. Het kan tien tot vijftien minuten duren om de ingrediënten te mengen. U wilt niet te veel van de ingrediënten mengen, omdat het mengsel dan plakkerig wordt en de naden te zichtbaar worden. Als u per ongeluk te veel van de ingrediënten mengt, zult u merken dat u te veel nat cement in uw mengsel hebt.Het laatste wat u moet doen is het natte beton in de mengkom gieten. Dit wordt dan gemengd met de droge ingrediënten. De laatste stap is om de mixer op hoge snelheid te laten draaien om de materialen grondig te mengen. Het is belangrijk om de mixer tijdens deze laatste stap op zijn hoogste snelheid te laten draaien om een goede consistentie van het thermisch isolerende cementmengsel te garanderen. Info over isolerende mortel

Feiten over Isolerende mortel

Isolerende mortel.

Het mengen, leggen en aanbrengen van de thermische isolatiemortel zal volledig afhangen van de grootte van de ruimte waarin u werkt en de hoeveelheid geld die u beschikbaar hebt om aan dit project te besteden. Het zal helpen als u een vriend of twee in de buurt hebt om u te helpen tijdens het proces. Vergeet niet om een niveau te gebruiken, zodat uw huis goed wordt opgebouwd en niet wordt achtergelaten met ongelijke delen. Door gebruik te maken van verschillende soorten gereedschap en technieken zult u in staat zijn om een vloer te creëren die u warm zal houden en u geld zal besparen op verwarmingskosten in de wintermaanden.

Meer info over isolerende mortel nu op ultriso.be.

Tags

Advies Isolatiemortel | Bedrijven Isolatiemortel | Beste Isolatiematerialen | Isolatiemortel Dak | Isolatiemortel Vloer | Isolatiemortel | Isolerende Mortel Dak |